Inici Motor Trofeu Català Rodi Endurance a Parcmotor Castellolí

Trofeu Català Rodi Endurance a Parcmotor Castellolí

[Img #25000]El passat diumenge 27 de setembre es va disputar la segona cursa del Campionat Trofeu Rodi Endurance de Velocitat sobre asfalt al Circuit de Parcmotor Castellolí de la mà de Moto Club Igualada, que va participar en l’Organització de l’esdeveniment. Enguany el Trofeu compta amb tres curses de resistència per a motocicletes de 3h cadascuna. Els equips participants, a mes de gaudir de la velocitat, posen a prova la seva resistència física i les mecàniques de les seves motos. El Trofeu Català Rodi Endurance té dues categories: Amateur, per als pilots que vulguin iniciar-se en aquesta modalitat, i Superproducció, un fantàstic banc de proves per provar la qualitat, rapidesa i destresa dels vostres mecànics en les reparacions, canvis de pneumàtics i proveïments de carburant…

Més d’una setzena d’equips, amb més de 30 pilots participants, es van donar cita diumenge a Castellolí tot i les males previsions meteorològiques. Una bona part d’aquests equips eren habituals participants en aquest tipus de curses com les 24h del Circuit de Catalunya, per exemple. Finalment el temps va respectar tota la primera part de la cursa que incloïa els Entrenaments Cronometrats, que marcarien les posicions de sortida, i les dues primeres hores de cursa. La tercera hora de competició va ser marcada per una intensa pluja que va fer exprimir de valent la conducció dels pilots i va fer gaudir als afeccionats dels canvis de pneumàtics de les motocicletes a box, al pur estil de les millors Competicions de Resistència.

L’equip amb el dorsal 53 format per Jordi Cavaller, Marc Mendez i Rafa Navarro van ser els guanyadors absoluts de la cursa i a més es van endur la Categoria de Superproducció 600. Els segons classificats, a mes de 17 segons, van ser Omar Marcet i David Vera, seguits de Jordi Esteve i Ferran Torrentó a 3 voltes. El pilot Igualadí i del Moto Club Igualada Pere Tutusaus, que feia parella amb David Gotor, van participar amb una BMW i van finalitzar en la segona posició de la categoria Superproducció 1000 i van ser 6ens de la General a 9 voltes dels guanyadors després de patir problemes amb les frens just quan van prendre la sortida. Aquest fet sumat a la manca de pneumàtics de mullat (van córrer tota la cursa amb “slics”) els van rellevar a aquesta posició, tot i efectuar una molt meritòria cursa. La propera cursa del Trofeu es disputarà el proper dia 6 de desembre al Circuit d’Alcarràs.