Inici Economia Una trobada a Piera analitza les oportunitats laborals del seu entorn

Una trobada a Piera analitza les oportunitats laborals del seu entorn

COMPARTIR

Els ajuntaments de Piera i Masquefa, amb el suport de diferents institucions i de la Unió Empresarial de l’Anoia, van organitzar una trobada a Piera amb l’objectiu de donar recursos a les persones aturades per afavorir la inserció en el mercat de treball.

En el marc del projecte Apropa’t a l’Empresa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera ha organitzat la trobada anomenada Radiografia del mercat laboral. La jornada estava adreçada a persones aturades i que busquen feina, amb la intenció que coneguessin la situació del mercat laboral més proper al seu entorn geogràfic.

La trobada ha comptat amb representants de diverses empreses ubicades a les comarques de l’Anoia, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental. Hi han intervingut Daniel Blasco, de l’ empresa vinícola Torres, ubicada  a Vilafranca del Penedès; Manel Batet, de l’empresa Cafès Novell, amb seu també a Vilafranca, i Josep Miquel Bas, de la multinacional  farmacèutica BBraun Medical, ubicada a Rubí i amb filials  a tots els continents. La comarca de l’Anoia ha estat representada per Rafael Duran, de l’empresa ABZAC IBERICA, amb seu a Piera. També hi ha participat Sònia Saranago, de l’Hotel les Torres de Sant Esteve Sesrovires.

Els ponents han informat als assistents sobre quins són els perfils professionals  més sol·licitats i les competències més valorades, entre elles hi ha l’adaptació als canvis, la flexibilitat i la implicació en la feina. També s’ha parlat de les vies de contractació que actualment s’utilitzen i de la importància del reciclatge per adequar-se a les necessitats del mercat laboral, principalment la formació en idiomes i el coneixement de les TIC.

FER UN COMENTARI

*