Inici Hoquei Trobada d’escoles i victòries de pes per l’Igualada Hoquei Línia

Trobada d’escoles i victòries de pes per l’Igualada Hoquei Línia

COMPARTIR

Dissabte a la tarda es va jugar la segona trobada prebenjamí d’hoquei línia, quatre escoles van desplaçar-se al pavelló polivalent de les comes; vint i sis escolars amb la il•lusió de poder jugar una bona estona a hoquei i la veritat es que van jugar molt.

Es van disputar sis encontres entre les escoles Acadèmia Igualada, Dolors Martí, Castell d’Òdena i Ramon Castelltort. Va ser una gran tarda d’hoquei, en la qual es van veure com hi han diferents nens/es que destaquen en el patinatge i el domini de l’stick.

El club va convidar a berenar als petits esportistes i es va cloure l’esdeveniment amb el sorteig de dos sticks, sent els agraciats de l’Acadèmia Igualada i del Castell d’Òdena. Els pares van fer moltes fotos per tenir un bon record de les primeres intervencions dels seus fills i filles en l’hoquei línia.

Benjamins
Igualada H.L.   17    Vs   H.C.Rubí Cent Patins   0

[Img #5386]Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Àlex Sánchez i Biel Segura.

Els benjamins avui han fet un gran partit, el resultat es molt gran, però no es en aquest punt que voldríem fer incidència, si no en el bon joc desenvolupat que va anar de menys a més, a la primera part es van aconseguir tres gols i els mes menuts es van treure la son, començant a fer jugades, bones passades i tirs a porta.

A la segona part van ser sis els gols amb una gran participació de tots els jugadors que no sol feien una bona actuació en atac, si no també en defensa, però lo millor va arribar a la tercera part, canvi de porter i a més es van aconseguir vuit gols més, això vol dir una bona tasca en atac i molt bona en defensa, aquest menuts avui han fet el millor partit de la temporada, a casa davant de pares avis i tiets i al final han marcat tots, per a gran satisfacció del cos tècnic, els benjamins estan fent un gran final de temporada.
 
Alevins
Igualada H.L.   3  Vs  C.P. Castellbisbal  10

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez
Jugadors de camp: Marc Cano, Alba Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté, Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Els alevins avui han fet dos partits diferents, la primera part van sortir una mica freds i ràpidament van encaixar dos gols, però l’equip es recupera i millora en defensa, tancant més les arribades dels jugadors del Castellbisbal i evitant que xutessin amb claredat, s’aconsegueix recuperar una mica el joc i marquem amb un bonic gol d’en Lluc, el Castellbisbal  reacciona i uns munuts més tard,recupera un puck i en un ràpid contraatac aconsegueix marcar de nou 3-1.
Però els igualadins milloren en el joc i en Èric aconsegueix reduir el marcador 2-3 i dona una empenta a l’ànim dels igualadins que redoblen esforços per aconseguir empatar, però de nou son els jugadors del Castellbisbal que en una superioritat aconsegueixen marcar just abans del final de la primera part. 2-4

Els igualadins estan jugant be i sembla que la segona part han de continuar jugant a retallar la distància en el marcador.

A la represa, però de nou sortim tous i els jugadors del Castellbisbal no perdonen, i poc a poc van entrant els gols amb ràpids contraatacs que posen en dificultat la porteria defensada per en Oriol amb bones actuacions. La defensa va donar massa facilitats sense pressionar el xut i a prop de porteria, de nou els jugadors visitants marxen en el marcador.

Els jugadors igualadins han de ser més forts en defensa, no aturar-se ni canviar de defensor, per millorar les seves accions. L’alegria de la segona part la va donar en Samuel, que en una acció de geni es va treure un xut de lluny que va entrar just al costat del pal dret de la porteria aconseguint un gran gol.

Juvenils
Igualada H.L.   4  Vs    Barcelona Tsunamis  2

Porters: Miquel Rabell.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Roger Mas, Albert Mudarra, Clàudia Navarro, Hector Rodríguez i Marc Torrents.

Els juvenils avui han donat un pas més per arribar amb bones opcions als play off que es jugarà a primers d’abril a Sant Joan Despí.

Avui davant d’un Tsunamis molt batalladors, han desplegat un joc amb bones jugades, però també amb imprecisions i errades que van donar opcions als jugadors barcelonins.
Els jugadors igualadins van disposar de molt bones opcions, la primera per part de la Clàudia que va aconseguir obrir el marcador, però més tard van ser els jugadors barcelonins que en un clar contraatac de llibre, van entrar pel centre, aconseguint batre en Miquel.

Entrem en una fase de joc d’anades i tornades una mica boges, fins que en Xavi es treu una acció des de darrera de la nostra porteria i després de driblar a varis jugadors aconsegueix un gran xut i bat al porter visitant.

Amb el 2-1 s’arriba a la mitja part, es un resultat un pel curt pel joc igualadí i la categoria dels jugadors barcelonins, però el resultat va ser aquest.

A la represa un tan de lo mateix, els igualadins imposant el seu ritme al partit, amb jugades trenades amb sortides de zona i control del puck, però sense acabar de marxar definitivament del marcador.

Els barcelonins han fet un joc travat que dificulta molt un joc fluid, i es que cada equip juga d’una forma diferent, i als dos minuts de joc arriba el gol dels barcelonins i l’Igualada en el marcador.
Els igualadins imprimeixen una mica més de ritme i aconsegueixen superar la defensa barcelonina, trenen jugades que es desfan a la porteria fins que arriba de nou el gol 3-2, els igualadins han posat una marxa més, però encara la defensa barcelonina es com una roca que dificulta el moviment dels igualadins de cara a porteria, els minuts van passant i les jugades una rere l’altre, sense poder acabar de definir fins a dos minuts del final on els igualadins de nou poden trenar una jugada que finalitza en gol, es el 4-2 que ja no es mouria fins al final del partit.
Aquest partits han de servir per reforçar el caràcter, ja que davant del play off ens trobarem amb equips que són com una roca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*