Inici Destacats Una tripleta del Club Petanca Santa Lucía de Vilanova, tercera de Catalunya...

Una tripleta del Club Petanca Santa Lucía de Vilanova, tercera de Catalunya en el Campionat de clubs

COMPARTIR

El Club Petanca Santa Lucia està d’enhorabona. Una tripleta formada per Ángel Díaz, Marcos Moreno i Juan Amaro ha quedat tercera en el Campionat de clubs de Catalunya. Es va disputar dissabte, 13 d’octubre, a Santa Susanna. Un total de 16 tripletes havien arribat fins a la cita, després de classificar-se en diferents competicions que es fan al llarg de l’any.

Són quatre els tornejos que permeten arribar fins a aquesta gran cita entre clubs: dos de tripletes, un de doblets o parelles i un altre individual. Els quatre millors de cadascun es van trobar dissabte a Santa Susanna. Vilanova del Camí tenia doble representació, perquè a banda de la tripleta del CP Santa Lucía també hi participava una altra tripleta del CP Vilanova formada per Alfonso González, Carlos Caldito i David Morató que finalment, però, no va estar de sort.

L’equip del Santa Rosa de Rubí no va posar les coses gens fàcils a cap dels conjunts vilanovins i es va proclamar finalment campiona. El segon lloc va ser per a un altre rival fort: l’Associació Esportiva Can Cuyas. Però el tercer se’l va endur, amb orgull, el CP Santa Lucía que tot i no tenir un gran dia, com assegura Ángel Díaz, va ser una de les tres destacades de la jornada, amb gran satisfacció.

Díaz ha subratllat també la bona sintonia que hi ha entre els dos clubs vilanovins que tot sovint s’han d’enfrontar, però que ho fan “amistosament i de molt bon rotllo”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*