Inici Poliesportiu Triomf còmode del CH Igualada a Mataró

Triomf còmode del CH Igualada a Mataró

El passat dissabte a les 4 de la tarda es va disputar al pavelló Teresa Maria Roca de Mataró el partit corresponent a la dissetena jornada de Segona Catalana que enfrontava el Mataró amb l’Igualada, dotzè i novè classificats respectivament. Els igualadins sabien que no podien fallar amb un equip teòricament més dèbil i a més havien d’aconseguir la victòria desplegant un joc amb cara i ulls, per quan vinguin rivals més forts poder planta’ls-hi cara.

El partit va començar amb les forces igualades, com és lògic, però al cap de pocs minuts l’Igualada ja havia aconseguit posar-se 3 gols per davant. Això es va aconseguir gràcies sobretot a una sòlida defensa que permetia fer contraatacs i jugar amb confiança en atac. A l’arribar al minut 15 la diferència era de 7 a 9 favorable als igualadins, que ja es va mantenir fins al final de la part. Tot i una arrencada forta, els de Mataró van saber neutralitzar els atacs i desplegar un joc eficaç que els permetia seguir enganxats als igualadins. Finalment la part va acabar amb un 14 a 17.

Va ser a l’inici de la segona meitat quan l’Igualada va ser capaç de tenir-ho gairebé tot controlat, i aconseguir així una gran diferència en el marcador. Tot un cúmul de circumstàncies van fer que per fi es desplegués un bon joc: bones aturades del porter, defensa compacta i rapidesa i eficàcia en atac. Tots aquests fets s’alimentaven entre ells i per tant els resultats eren els desitjats, els de Mataró no sabien com reaccionar. Així doncs, a falta de 10 minuts pel final els igualadins tenien un avantatge de 8 gols. Potser al no estar acostumats a això, en els últims minuts l’Igualada va patir un relaxament que va permetre als mataronins retallar distàncies, tot i que en cap moment va perillar la victòria. El resultat final va ser de 31 a 35.

Partit superat amb bona nota tot i uns últims minuts fluixos, aquesta és la dinàmica que l’equip hauria de seguir si vol aconseguir treure punts als rivals a priori més forts. La setmana vinent l’Igualada rep La Salle Bonanova, cinquè classificat, primer rival per intentar demostrar el canvi de rumb que es pot haver iniciat.

Entrenats per José García, van jugar: David de la Cerda (1 a.) i Jordi Bermejo (13 a.), com a porters. Roger Calçada (2), Sergi Garcia (5), Jordi Grado (5), José Luís Álvarez (2), Pere Sendra (2), Pol Cantero (6), David Díaz (5) i Òscar Visa (7).