Inici Destacats El trial català recordarà Ciriac Grados, diumenge a Montbui

El trial català recordarà Ciriac Grados, diumenge a Montbui

COMPARTIR

El proper diumenge tindrà lloc una nova edició del Trial de Nens, primer Memorial Ciriac Grados, que organitzarà el Moto Club Montbui. L’entitat del motor de Montbui organitzarà enguany la que serà una edició ben especial i emotiva: la primera sense qui va ser president del club i persona dinamitzadora durant tots els anys de vida de l’entitat Ciriac Grados. En Ciriac va morir sobtadament ara fa uns mesos, i des de l’entitat se li vol retre un merescut homenatge, havent-se instaurat un Memorial amb el seu nom. Ciriac Grados va ser un dels grans del motor català, i va tenir a les seves ordres a la millor pilot trial de Montbui, ja retirada, Mireia Conde.

La cursa que es disputarà diumenge és la setena cursa puntuable de la Copa Catalana de Trial de Nens, i és una prova clàssica al municipi montbuienc.

La competició es disputarà en diferents categories de promoció a partir de les nou del matí, i, aproximadament fins a les 2 de la tarda, en els terrenys habituals ubicats a tocar del Nucli Antic de Montbui.

FER UN COMENTARI

*