Inici Futbol Tres punts més per l’Ateneu Penya Blaugrana

Tres punts més per l’Ateneu Penya Blaugrana

Quan només es portava un minut de joc, l’Ateneu-PBI s’avançava en el marcador a la sortida d’un corner. L’alegria local no ha durat gaire, ja que al minut 22 el Sant Esteve aprofitava una errada defensiva per situar el 1 a 1. L’Ateneu-PBI tenia el control del partit però no aconseguia agafar avantatge, fins que un gran xut de Pujadó a deu minuts del descans situava el 2 a 1 amb que s’arribava a la mitja part.

En la segona part els visitants han reaccionat i fruit d’això aconseguien l’empat quan només es portaven cinc minuts de joc. Això ha fet que entressin els dubtes als arlequinats però Pere tornava la tranquilitat amb el 3 a 2 quan s’entrava a l’últim quart de partit. Minuts més tard, Llansana tancava definitivament el partit amb el 4 a 2, resultat que signifiquen tres punts importants pels locals.

Gols: 1-0 Romero(min.1), 1-1 Iglesias (min.22), 2-1 Pujado (min.34), 2-2 Perez (min.50), 3-2 Pere (min.75), 4-2 Llansana (min.84)

Ateneu-PBI: Bernat, Pol, Escriu, Romero, Palau, Pau, Codina, Llansana, Lliro, Pujado i Cid.
Suplents: Pere, Marc, Albert i Verriere.

Sant Esteve: Duque, Petit, Canals, Sergi, Perez, Arbues, Iglesias, Garcia, Mohamed, Rived i Gomez.
Suplents: Mestre, Oscar, Gonzalez, Gomez, Bonsoms, Quesada i Ribes