Inici Cultura Tres podis per als vilanovins Artístic en el campionat nacional de dansa...

Tres podis per als vilanovins Artístic en el campionat nacional de dansa urbana DNCE

COMPARTIR

Artístic ha aconseguit tres podis en el campionat DNCE de l’Hospitalet de Llobregat. El grup Crazy Boogies ha quedat primer de la categoria infantil i els júniors Boogie Squad i Shameless han quedat en primera i segona posició.

L’escola Artístic de Vilanova del Camí fa anys que participa en diferents competicions de Hip Hop amb molt bons resultats. Aquest any tenen quatre grups a competició: els Crazy Boogies, els Boggie Squad i els Boogie Soul, dirigits per Ermy González i els Shameless, que dirigeix Gislaine Scarlett.

Els tres grups que dirigeix González van començar la temporada a Terrassa al campionat United Dance Contest on van sumar la primera victòria. Els Boggie Squad, van quedar primers de la categoria júnior.

Aquest cap de setmana, els grups han participat en el DNCE, el campionat nacional de dansa urbana, que s’ha celebrat a l’Hospitalet de Llobregat i el resultat ha estat extraordinari, segons expliquen des de l’escola, ja que han aconseguit tres podis. Ermy González no podia amagar la seva felicitat, perquè aquests premis són, assegura, un reconeixement a la tasca que desenvolupen les coreògrafes i també a l’esforç de l’alumnat.

Els quatre grups que competeixen tenen previst presentar-se en diferents campionats arreu de Catalunya durant el pròxim mes de maig. I també tenen previst actuar en el marc de la Fira d’Abril d’Igualada, el 28 de maig. Serà a les 19:00 h a l’avinguda Catalunya, al costat del parc central, una bona manera de gaudir de les danses urbanes ben a prop de casa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*