Inici Destacats Tres noves propostes de formació emprenedora i de l’àrea TIC a Vilanova...

Tres noves propostes de formació emprenedora i de l’àrea TIC a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha programat tres noves formacions per aquesta tardor, per a persones emprenedores i també per a les que es troben en recerca activa de feina. La primera es dedicarà a definir les característiques i qualitat que ha de tenir qualsevol persona que es dediqui a la venda.

El curs “Com ser una persona venedora més efectiva” serà impartit per Ramón Esteban Magañà i es farà de 9 h a 14 h, al Centre d’Innovació Anoia. Al llarg de cinc hores, ajudarà als participants a desenvolupar i assolir els objectius marcats en l’entorn empresarial.

El dia 18 de novembre comença una altra de les propostes formatives de Promoció Econòmica. En aquest cas, un curs de 30 h per preparar als participants a obtenir el certificat ACTIC nivell 3.

Està dirigit a persones que requereixen rebre el suport d’una persona experta en la preparació d’aquesta certificació acreditativa de la competència digital.

El curs es farà al llarg de sis dies (18, 22, 23, 25, 29 i 30 de novembre) en horari de matí; de 9 h a 14 h. Per poder-lo realitzar, cal estar inscrit a la borsa de Treball Xaloc.

I encara abans d’acabar l’any, s’impartirà una tercera formació des de l’àrea de Promoció Econòmica. “Connecta i ven a través del mòbil”. Aquest és el títol d’aquesta proposta que es desenvoluparà en tres dies: el 21 i 28 de novembre, i el 12 de desembre, en horari de matí, de 9 h a 13 h.

Està dirigit a persones que vulguin gestionar i liderar accions de màrqueting digital que funcionin i s’adaptin a les noves demandes del mercat.

L’impartirà Elisabeth Guillén Amaro qui facilitarà coneixements sobre les aplicacions mòbils que poden ajudar en la venda, plantejarà l’estratègia digital més adient i ajudarà a l’alumnat a seleccionar les plataformes a utilitzar.

Per a més informació us podeu adreçar a l’àrea de Promoció Econòmica al Centre d’Innovació Anoia, al telèfon 93 805 44 11 (extensió 5) o al correu peconomica@vilanovaldelcami.cat

Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web vilanovaenlinia.cat.

FER UN COMENTARI

*