Inici Atletisme Tres medalles per atletes del CAI al Campionat d’Espanya de cros

Tres medalles per atletes del CAI al Campionat d’Espanya de cros

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Lahcen Ait Alibou, Naima Ait Alibou i Roger Suria, van assolir posicions de podi per equips amb Catalunya, al 103è Campionat d’Espanya de Cros individual i per Seleccions Autonòmiques, disputat diumenge al Cerro de los Ángeles de Getafe (Madrid). En les proves corresponents, hi participaren els atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal, de les categ. Sub-20 fins a Sènior, masc. i fem. Els atletes del CAI hi participaren amb la Selecció Catalana.

Lahcen Ait Alibou es proclamava campió d’Espanya Sènior per equips amb Catalunya, amb 17 punts, entrant 17è individual amb 31’35” sobre 10.200 m. de cursa. Va ser el 4t català classificat, assolint Catalunya el campionat estatal per Seleccions, entrant 3er Abdessamad Oukhelfen, 5è Ayad Lamdassem – 9è Santiago Catrofe i 17è Lahcen Ait Alibou. El campió estatal individual va ser Carlos Mayo, amb 30’00”. Catalunya es va imposar a Castella-Lleó, 2ns. i a la Comunitat Valenciana, 3ers.

Naima Ait Alibou es proclamava sots campiona d’Espanya Sub-23 per equips amb Catalunya, amb 33 punts, entrant 7ª individual amb 38’38” sobre 10.200 m. de cursa. Va ser la 1ª catalana classificada. La campiona estatal Sub-23 va ser Cristina Ruiz, amb 37’04”. Es va imposar Castella-Lleó, seguides de Catalunya, 2es, i de Madrid, 3eres.

Roger Suria era 3er i Bronze per equips amb Catalunya, amb 33 punts, entrant 33è individual amb 27’58” per cobrir els 8.200 m. de cursa. Va guanyar en categ. Sub-20 El Mehdi El Nabaoui, amb 25’42”. Aragó es va imposar per C. Autonòmiques, seguits d’Andalusia i de Catalunya.