Inici Hoquei Tres igualadines, campiones de la Copa d’Europa d’Hoquei Patins Femenina

Tres igualadines, campiones de la Copa d’Europa d’Hoquei Patins Femenina

COMPARTIR

[Img #14008]El passats dies 15 i 16 de març es va disputar a Coutras (França) la Final4 de la Copa d’Europa de Hoquei Patins Femenina, en la que hi van participar l’amfitrió Us-Coutras (França), Noisy-le-Grand (França), el C.P. Voltregà (Catalunya) i el C.P. Alcorcón (Madrid). Fins a quatre de les jugadores d’aquests equips són igualadines i formades a l’Igualada Femení Hoquei Club Patins. Anna Gil (Us-Coutras), Maria del Moral, Teresa Bernadas i Raquel Bernadas (C.P. Alcorcón).

[Img #14007]Després d’una disputada semifinal entre els dos equips amb representació igualadina, va ser el C.P. Alcorcón el que va assolir el passi a la Final. A les hores es va enfrontar a l’altre equip francès, el Noisy-le-Grand (París) que havia eliminat en l’altre semifinal al gran favorit, el C.P. Voltregà.

[Img #14006]Una final amb molt nervis, que sortosament es va decantar de cara de l’equip de la comunitat de Madrid, on les tres igualadines formen la seva columna vertebral des de la porteria, passant per la defensa i fins arribar a la davantera.

Hi va haver una nombrosa colònia igualadina entre el aficionats desplaçats fins la població propera a Bordeaux. El president del club Salvador Gil (pare de l’Anna), la ex-jugadora del IFHCP Maria Díez que hi va anar des de Gijón, el secretari del nostre club Enric Bernadas (pare de la Teresa i la Raquel) així com el Manolo del Moral (pare de la Maria).

A més, també varem comptar amb la presència del també igualadí Marc Muntané que milita al Us-Coutras masculí, acompanyat de la seva parella i els seus familiars,

Des de l’IFHCP feliciten a les tres campiones per l’èxit assolit i  també a l’Anna Gil per el gran paper que va fer el seu equip en aquesta Final4, ja que van acabar en tercera posició. Un èxit que s’ha de fer extensiu a l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, ja que aquestes jugadores sempre donen suport al seu antic club i sempre es sentiran del IFHCP, recorden des del club.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*