Inici Destacats Tres equips de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, classificats pel Campionat de...

Tres equips de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, classificats pel Campionat de Catalunya

COMPARTIR

L’ Igualada Femení Hoquei Club Patins classifica 3 equips pels Campionats de Catalunya FEM13, FEM15 i FEM17, que se celebraran a Igualada el cap de setmana del 12 i 13 de juny.

Aquest diumenge, el FEM15 i el FEM13 s’han assegurat matemàticament la classificació per disputar el Campionat de Catalunya d’enguany. Així, se sumen al FEM17 ‘A’ que va obtenir la classificació directa ja fa unes setmanes.

Amb aquestes classificacions, el club igualadí fa història en participar en els tres campionats de base que es disputaran aquesta temporada: FEM13, FEM15 i FEM17. I precisament a casa, a Igualada, que és on ha estat designada la celebració d’aquests campionats.

Ja en el tram final d’una temporada molt difícil de tirar endavant a causa de la pandèmia, l’Igualada Femení HCP considera que és una temporada excel·lent doncs, a la permanència del primer equip a la OkLigaF amb una gran reacció de la mà del tècnic Albert Bou en el tram decisiu de la temporada guanyant 6 dels darrers 7 partits; a l’ascens del segon equip, de Primera Catalana a la màxima categoria d’hoquei patins català, Nacional Catalana; i la classificació a cadascun dels campionats de Catalunya de base femenina que se celebraran justament a Igualada consideren que s’ha complert tots els objectius esportius marcats a l’inici de la temporada i cal felicitar a totes les jugadores, tècnics, delegats/des, mares i pares pel gran paper que han fet.

El club ja està treballant de la mà de l’ Ajuntament Igualada i la Federació Catalana de Patinatge per oferir, dins les restriccions actuals, la millor versió possible d’uns campionats de Catalunya.

 

FER UN COMENTARI

*