Inici Societat Tres detinguts al Bruc per simular el robatori d’un mòbil per cobrar...

Tres detinguts al Bruc per simular el robatori d’un mòbil per cobrar de l’assegurança

COMPARTIR

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir entre el 13 i 14 de gener, un home i dues dones, de 21, 20 i 19 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa i un delicte de simulació de delicte.

El passat dissabte dia 13, els Mossos van aturar un ciclomotor amb dos ocupants en un control a l’autovia A-2, al terme municipal del Bruc. Els agents van comprovar que el conductor portava un telèfon mòbil que constava com a sostret el mes de maig de l’any passat.

El noi va assegurar que el telèfon era de la seva parella i li havia deixat ja que el seu no funcionava. Sobre com el tenia al seu poder, el jove va explicar que fa pocs dies havien recuperat l’aparell perquè se l’havien trobat dins d’un sobre a la bústia de casa.

Els Mossos d’esquadra van obrir una investigació i van concloure que la presumpta víctima, juntament amb una amiga, van posar una denúncia simulant haver patit un robatori amb violència del seu telèfon mòbil. Això li va permetre cobrar de l’assegurança el valor del telèfon mòbil i, alhora, continuar gaudint d’ell.

Davant aquests fets, el mateix dissabte es va detenir a la parella com a presumptes autors d’una simulació de delicte i un delicte d’estafa. L’endemà també va ser detinguda l’amiga de la presumpta víctima acusada de simulació de delicte.

Els detinguts van quedat en llibertat després de declarar i hauran de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Els Mossos d’Esquadra recorden que formular denúncies falses i simular un delicte amb l’objectiu d’estafar una companyia d’assegurances està recollit en l’article 457 del Codi Penal i pot suposar la detenció del denunciat i pena de presó.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*