Inici Destacats Una trentena d’equips participa al 39è Torneig Hoquei Base Ciutat d’Igualada memorial...

Una trentena d’equips participa al 39è Torneig Hoquei Base Ciutat d’Igualada memorial Francesc Fontanellas

COMPARTIR

El pavelló de les Comes va ser l’escenari entre dijous i diumenge de la trenta-novena edició del Torneig d’Hoquei Base Ciutat d’Igualada, Memorial Francesc Fontanellas amb la participació de 30 equips repartits en 6 categories.

Després de molts anys sense aconseguir-ho, els equips de l’Igualada Hoquei Club van ser els guanyadors en les sis categories participants. En Prebenjamí l’Igualada es va imposar a Monjos, Lleida Llista i Sant Ramon de Vilafranca. En categoria Benjamí l’Igualada “A” va ser el guanyador per davant del JMJ, Vilaseca, Igualada B, Igualada D i Igualada C. En Alevins el guanyador en una final disputada que es va decidir en les faltes directes va ser l’Igualada B per davant de l’Igualada A, el Vilaseca, el Sant Josep de Sant Sadurní, l’Igualada C i el Lleida Llista.

En categoria Infantil va guanyar l’Igualada A per davant del Voltregà, de l’equip femení del Cerdanyola d’OK Lliga (actual campió de la Copa de la Reina), Vic, Igualada B i Igualada C. En juvenils va guanyar l’Igualada A per davant de l’Igualada B, Voltregà i Espanyol. I en júniors el guanyador va ser l’Igualada B per davant de Voltregà, Lleida Llista i Igualada A.

Dissabte a l’entrega de trofeus per les categories Benjamí, Infantil i Junior van asistir la Tercera Tinent d’Alcalde i Regidora d’Esports i Promoció de la Ciutat, Patricia Illa acompanyada de Fanny Fontanellas i Marcel Rubinat, filla i net de l’expresident Francesc Fontanellas a més d’Oscar Torrents director del Torneig.

Diumenge ens van acompanyar en l’entrega de trofeus la Segona Tinent d’Alcalde i Regidora d’Ensenyament, Universitats i Joventut, Marisa Vila, el Regidor de Promoció Econòmica, Jordi Marcé, el regidor de Cultura, Pere Camps. Ciscu Rubinat, net i actualment jugador del segon equip de l’expresident Francesc Fontanellas i també els jugadors del primer equip de l’Igualada Rigat, Tety Vives i Roger Bars acompanyats del Joan Morera, persona que forma part del Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Privada Auria, i també la monitora d’aquest servei Asun Aguilar.

Ja des de fa un any i mig l’Igualada Hoquei Club fa hoquei adaptat amb alumnes de la Fundació Privada Àuria i enguany els trofeus entregats en el decurs del Torneig als equips foranis i les medalles han estat confeccionats per les persones d’aquest Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Privada Àuria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*