Inici Economia El tren protagonitza la inversió del govern el 2017 a l’Anoia

El tren protagonitza la inversió del govern el 2017 a l’Anoia

COMPARTIR

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya pel 2017, que han de passar ara el tràmit parlamentari, contemplen poc més de 10 milions d’euros d’inversió a la comarca de l’Anoia, un 1,4% del global.

La major part de la inversió va destinada a la millora de la línia de ferrocarril d’FGC, amb una partida superior als 6 milions d’euros. El manteniment de carreteres titularitat de la Generalitat s’endú poc més d’un milió d’euros més.

El pressupost destina 500.000 a la urbanització del sector de Solanelles, a Calaf, uns 400.000 euros per l’arribada de subministraments al polígon industrial de Montbui, 331.000 euros pel nou enllaç de la Ronda Sud d’Igualada amb la capital de l’Anoia i prop de 300.000 euros per diferents actuacions de manteniment a la subestació elèctrica de Vilanova del Camí.

Els números incorporen també dues partides per valor global de 269.000 per millores al radar meteorològic de la Panadella i 250.000 euros per l’adquisició de maquinària i equips de procés de dades a l’Hospital d’Igualada. Finalment, els pressupostos incorporen també part de la despesa per fer arribar l’aigua del sistema Segarra garrigues a dos municipis de la comarca, Montmaneu i Pujalt.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*