Inici Destacats La tradicional Fira de Reis d’Igualada tanca edició amb èxit d’assistents

La tradicional Fira de Reis d’Igualada tanca edició amb èxit d’assistents

COMPARTIR

Una riuada de gent d’arreu de l’Anoia i comarques veïnes ha omplert del Passeig Verdaguer d’Igualada durant tot el matí del dia 6 de gener per visitar la tradicional Fira de Reis, desbordant les previsions de la pròpia organització. La gran afluència de visitants s’ha notat des de primera hora, al moment d’obrir portes a les 9h del matí, i ha anat creixent fins tocades les dues del migdia.

L’organització, Fira d’Igualada, considera “un èxit rotund” aquesta edició de 2023 de la Fira de Reis, que ha reunit a Igualada més de dues-centes vint parades de productes agrícoles, planters, artesania, alimentació i antiguitats, en una de les cites comercials més tradicionals de la comarca i una de les més antigues de tot Catalunya. Fira d’Igualada espera que l’èxit d’enguany –tant pel que fa a la participació de visitants com d’expositors- es repeteixi a la propera cita anual que tindrà lloc el 6 de gener de 2024.

Els expositors coincideixen també a fer un balanç exitós de la fira, ja que l’alta participació de visitants s’ha traduït en bones xifres de vendes. Els compradors podien escollir entre una àmplia oferta comercial de producte variat i parades de sectors ben diversos que de forma alternada han ocupat l’espai central del Passeig Verdaguer des de més avall del carrer Lleida i fins al capdamunt del Parc de l’Estació Vella, zona on s’ha concentrat el mercat d’Antiguitats amb una vuitantena d’antiquaris.

Amb 71 anys d’història i uns orígens que remunten al segle XIV, la Fira de Reis d’Igualada ha esdevingut un punt de trobada de pagesos, agricultors i visitants d’arreu de l’Anoia i les comarques veïnes que acudeixen a la Fira a abastir-se dels planters d’arbres i els productes agrícoles que necessitaran per tot l’any.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*