Inici Destacats El tradicional dinar clou diumenge la Setmana de la Gent Gran de...

El tradicional dinar clou diumenge la Setmana de la Gent Gran de Montbui

COMPARTIR

Montbui clourà diumenge, amb el tradicional dels Avis i les Àvies de Montbui, la 26a Setmana de la Gent Gran. El dinar, un acte força solemne i de retrobament per a la gent gran del municipi, serà enguany del tot especial amb una commemoració rodona com són les “Noces d’Argent” d’aquesta celebració.

Des del passat 21 de setembre i fins el diumenge 8 d’octubre els avis i àvies són protagonistes a Montbui amb un seguit d’activitats que estan gaudint i celebrant.

Activitats realitzades

Dimecres passat van tenir lloc a la Sala de Petit Format Mont-Àgora dues xerrades de salut. D’una banda, es va organitzar una conferència sobre “Insomni en la gent gran”, la qual va anar a càrrec de la doctora Montse Lubran, la doctora Queta Díaz i la infermera resident Najat El Annasi. Prèviament es va dur a terme la xerrada “La meva salut”, a càrrec de Cristina Tarancón, referent d’atenció a la ciutadania del CAP montbuienc. Una seixantena de persones del municipi van assistir a les xerrades, amb intercanvi d’opinions i intervencions dels assistents.

Dijous a la tarda, a la Sala Gran de Mont-Àgora, es va organitzar un espectacle de “play-back”, a càrrec del grup “Il·lusió”. Més de 300 persones van ser presents en un recital on es van passar algunes de les millors peces musicals d’època, amb coreografies i actuacions molt lluïdes a càrrec de les persones d’aquest grup.

Divendres es va organitzar un Campionat de Petanca per a la gent gran a les pistes de La Vinícola i el dissabte els jardins de l’Ajuntament van acollir una “Tirada popular de bitlles”.

Cal destacar que durant aquesta setmana han començat les activitats de temporada que organitza l’Associació de la Gent Gran de Montbui. Així, han començat les activitats de “Música i moviment”, “Posa’t en forma”, “Informàtica”, “Pintura” i “Patxwork”.

El 26è Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui, plat fort

Aquest proper diumenge a partir de les onze hores s’organitzarà una missa en honor als avis i àvies de Montbui i a partir de les dues de la tarda s’organitzarà al pavelló de Mont-aQua, com és habitual, el 26è Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui. Durant el dinar s’esperen diferents sorpreses, homenatges a avis i àvies del municipi, i també es reconeixerà a aquelles parelles que compleixen enguany 50 anys de matrimoni o de convivència. En cloure el dinar, s’organitzarà un gran ball amenitzat pel grup “Doble Perfil”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*