Inici Destacats Tous reclama a la consellera Alba Vergés ampliar l’atenció presencial al consultori...

Tous reclama a la consellera Alba Vergés ampliar l’atenció presencial al consultori mèdic del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous ha demanat a la consellera de Salut, Alba Vergés, recuperar l’atenció presencial continuada al consultori mèdic local, així que la situació sanitària ho permeti. L’equip de govern del consistori touenc, encapçalat per l’alcalde David Alquézar i les regidores Dolors Moreno i Mercè Cantarell, es va reunir amb la consellera aprofitant la seva recent visita al Centre Humanitari de la Creu Roja a Tous.

Conscient que la situació sanitària és encara excepcional i que la pressió sobre el sistema sanitari segueix sent molt alta, l’equip de govern demana seguir recuperant el servei de manera gradual i amb major celeritat, ja que la situació afecta de manera directa l’atenció mèdica que reben els veïns i veïnes de Tous, especialment la gent més gran i els usuaris de pediatria. Tanmateix, malgrat l’excepcionalitat del moment, es continua garantint un bon servei als pacients, gràcies a l’esforç dels professionals sanitaris i de l’Àrea Rural d’Atenció Primària, que va endegar la reobertura del servei a Tous tan aviat com va ser possible.

Amb l’inici de la pandèmia el març de 2020, davant la necessitat de concentrar esforços en els moments més crítics de la crisi sanitària i amb l’objectiu de donar una atenció de qualitat als pacients, l’Àrea Rural d’Atenció Primària es va traslladar al consultori de La Pobla de Claramunt. Des de finals de juny el consultori local ha anat recuperant progressivament el servei, que és de dos dies setmanals des del 28 de setembre.

FER UN COMENTARI

*