Inici Destacats Tous manté el Festival de Llegendes en format presencial a principis de...

Tous manté el Festival de Llegendes en format presencial a principis de juliol

COMPARTIR

L’Ajuntament de Sant Martí de Tous i la direcció del Festival de Llegendes de Catalunya (Fesllecat) estan treballant per adaptar el certamen a les restriccions del desconfinament. La intenció, expliquen en un comunicat, es mantenir el format presencial i en les dates previstes: del 3 al 5 de juliol. Volen que el certamen sigui “pioner seguint criteris relacionats amb la prevenció i la seguretat d’actors i públic” i, alhora, “apropar la cultura de nou al públic” per”contribuir a revifar el sector”. Afegeixen, però, que se seguirà la normativa marcada per les autoritats sanitàries.

Segons el regidor de cultura i festes, Pau Mir, serà una edició “molt diferent de les anteriors” però volen “seguir potenciant la cultura”. Avança que, entre les diferències, és que hi haurà menys actes i no hi haurà mercat. També des de la direcció del certamen, Víctor Borràs confia en “mantenir la qualitat de les propostes” i que el festival pugui servir “per connectar-nos amb la nostra cultura”.

L’equip de govern de Sant Martí de Tous s’ha fixat com a prioritat no suspendre els actes culturals i poder celebrar les tradicions fixades al calendari. Sota l’eslògan ‘Desconfinem la cultura’, s’han celebrat de manera adaptada la Pasqua –amb repartiment de mones al col·lectiu de la gent gran-, la cantada de Caramelles des dels balcons i megafonia itinerant, i també un Sant Jordi telemàtic.

FER UN COMENTARI

*