Inici Societat Tous farà més eficient el seu enllumenat

Tous farà més eficient el seu enllumenat

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha elaborat un pla d’enllumenat sobre el municipi anoienc de Sant Martí de Tous que ha de servir per aconseguir una millor eficiència energètica en aquest municipi anoienc.

El document ha servit per elaborar un inventari de tots els punts de llum i dels quadres de maniobra, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació. A partir d’aquí s’han estudiat els nivells d’il·luminació, l’eficiència energètica i la contaminació lumínica

El pla preveu una sèrie d’actuacions que permetran millorar l’eficiència en el consum, i amb els estalvis econòmics generats es podran amortitzar les actuacions previstes pel treball en un període de deu anys. El projecte inclou la instal·lació de vuit fanals fotovoltaics a dos espais no urbans del municipi, el que permetrà eliminar instal·lacions i el seu manteniment. El cost d’aquestes actuacions és de 260.960 euros.

Estudi de tarifes d’aigua

L’ens provincial també ha elaborat un estudi de tarifes del servei de subministrament d’aigua potable, per conèixer els ingressos i costos reals del servei i establir diferents escenaris de tarifes d’aquest servei que presta l’Ajuntament, integrat a la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Anoia Ponent.

El treball conclou que cal ajustar les tarifes actuals per permetre l’equilibri econòmic del servei de subministrament.

FER UN COMENTARI

*