Inici Destacats Tous celebra la Festa Major d’Estiu aquest cap de setmana

Tous celebra la Festa Major d’Estiu aquest cap de setmana

COMPARTIR

Un any més, des de l’Ajuntament s’ha organitzat la petita de les festes majors de Tous. Els dies 1, 2 i 3 de setembre, el poble s’omplirà de diferents actes variats i populars pensats per a tots els públics, amb motiu de la Festa Major d’Estiu.

El primer acte serà el divendres a les 8 del vespre al Casal de Tous on es farà la presentació de la 10a edició de Panna el Bandoler i després encetarà la nova edició de la FME 2023 mític sopar popular a la plaça de Fàtima. El sopar costa 15 euros i es pot fer la inscripció fins al 31 d’agost a l’Ateneu. Després del sopar, a les 11h de la nit el DJ resident “MARC3Rs” serà l’encarregat d’amenitzar la festa amb dues hores de música i ballaruca.

Dissabte, Tous es despertarà amb una matinal de jocs infantils amb una gimcana adreçada a infants d’entre 3 i 10 anys pel centre del poble, de la mà de l’Associació de Veïns del Serral. A les 10:30h, el Parc Cal Manadetes acollirà el tradicional campionat de Bitlles. També es representarà l’obra de circ i acrobàtica “Técnicas de Caída” a la Casa del Teatre Nu a les 5 de la tarda. A les 19h, s’inaugurarà a la Sala Camil Riba l’exposició “Presonatges de Tous” i, a la mateixa hora, es farà una ‘Scaperoom’ per a joves a càrrec de l’Associació de Veïns del Serral. Al vespre, vitast de vins del Celler Sumarroca, tapes delicioses i bona música en directe de la mà de Carla Meyer. I a la nit, una nova edició del cicle Tous Sons d’Estiu a l’Espai Llegendes amb un concert de Meli Caiena, acompanyats d’en Pep Massana.

El diumenge a les 8:30h sortirà de la plaça de Fàtima una passejada botànica a càrrec de Mercè Cartanyà i a dos quarts d’onze se celebrarà el campionat de ping-pong obert a tothom amb inscripcions prèvies a Cal Ton. A les 11 i a les 12:30h es podrà veure l’obra de teatre “Ball de Sanvito”, de la companyia Gori Gori a la Casa del Teatre Nu.

Al migdia es farà la Trobada fillolenca i a la tarda la presentació de la UE Tous amb un partit contra La Granada. Finalment, la fi de festa i de la temporada de la piscina serà a les 6 de la tarda i comptarà amb inflables i festa de l’escuma amb entrada lliure.

Tots els actes de la Festa Major d’Estiu 2023 de Tous són organitzats per l’Ajuntament la comissió 50tous i l’Associació de Veïns del Serral, en col·laboració amb colles i entitats del municipi. El consistori recorda el seu compromís amb la cultura i la festa segura.

Per a algunes activitats, cal inscripció o reserva prèvia, com en el cas del torneig de ping-pong, el sopar popular o la trobada fillolenca. Podeu obtenir més informació i consultar el programa sencer a www.tous.cat.

ACTES DE LA FESTA MAJOR D’ESTIU DE TOUS 2023

DIVENDRES 2

20:00 al Casal de Tous Presentació 10a edició Panna el Bandoler

21:30 a la Plaça de Fàtima Sopar popular de FME

23:00h a la Plaça de Fàtima Festa amb DJ resident “Marc3rs”

DISSABTE 2

10:00 a la Plaça 1 d’octubre Gimcana Petita

10:30 al Parc Cal Manadetes Bitlles de Tous

17:00 a la Casa del Teatre Nu “Técnicas de Caída”, de la companyia Ni Pez ni Cabeza

19:00 a la Sala Camil Riba Inauguració de l’exposició “Personatges de Tous”

19:00 a l’Ateneu de Tous Scaperoom Jove

20:30h a la Plaça 1 d’octubre Vitast de Tous amb vins del Celler Sumarroca i música de Carla Meyer en directe

23:00 a l’Espai Llegendes Meli Caiena, acompanyats d’en Pep Massana

DIUMENGE 3

8:30 a la Plaça de Fàtima Passejada botànica, a càrrec de Mercè Cartanyà

10:30 a la Plaça 1 d’octubre Campionat de ping-pong

11:00 i 12:30  a la Casa del Teatre Nu “Ball de Sanvito”, de la companyia Gori Gori

14:00 a Fillol Trobada fillolenca

17:00 al Camp de Futbol Presentació UE Tous amb partit contra La Granada

18:00 a 20:00h Piscina municipal Festa de cloenda amb inflables i festa de l’escuma

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*