Inici Festes Totes les festes de Cap d’any a l’Anoia

Totes les festes de Cap d’any a l’Anoia

COMPARTIR

IGUALADA

00:30 «El Cap d’Any Descoll@nant», organitzat per la Coll@nada i el Casal La Teixidora al carrer dels Traginers, 5. Les entrades están exhaurides. Els assistents majors de 16 i menors de 18 anys hauran de dur una autorització paterna.

PIERA

Piera: 00.30 h, a l’antic Escorxador, amb música enllaunada (Diables de Piera)

Piera: 00.30 h, a la Nau de Cal Sanahuja. Música amb DJ locals, vídeos i molta gresca. Gratuït. (Associació Jovent de Piera).

Can Canals: 23 h, planta inferior del local social, amb cotilló, raïm i cava 4 €. Gratuït per als nens fins a 12 anys. (Bar La Soci i associació de veïns).

El Bedorc: 21.30 h, a la Sala Vall d’Or, sopar i festa de fi d’any

VILANOVA DEL CAMÍ

Festa de Cap d’any a Can Papasseit.

00:30 h fins les 2h música de ball
2 h: Concert amb la Banda del Dr. Paranoia
4 h: Dj. Frank Chicken
El preu és de 12 euros i inclou una consumició i xocolata i coca. La festa està organitzada per Acústica Anoia, amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

SANTA MARGARIDA DE MONTBUI

Revetlla de Cap d’Any al Centre Cívic La Vinícola. A partir de la 1 de la matinada, entrada gratuïta que inclou cotilló.

L’endemà es fa al mateix Centre Cívic el tradicional Ball d’Any Nou de la Gent Gran, amb les cançons que interpretarà Elisabet Majoral a partir de les 18:00.

CAPELLADES

A partir de les 12 de la nit, Festa de Cap d’Any al Teatre La Lliga a càrrec dels Amics de la Festa de Capellades. Paral•lelament, a les 12 de la nit es fa la Crema del Ninot a la Plaça Verdaguer a càrrec de l’Associació d’Equatorians

MASQUEFA

Festa de Cap d’any a la Sala Polivalent del recinte Rogelio Rojo organitzada pel Club Bàsquet Masquefa i la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes.

LA TORRE DE CLARAMUNT

La nit de cap d’any, amb inici a la 1 de la matinada, serà amenitzada al Centre Sant Joan Baptista  pel Duet Amatista. El preu de l’entrada és de 6 euros.

HOSTALETS DE PIEROLA

Al vespre, festa de Cap d’any del casal d’avis i passada la mitjanit, Festa de Cap d’any al Casal Català.

LA LLACUNA

Nit de cap d’any a la Plaça Major, on es reuneixen molts veïns per menjar el raïm i desitjar bon any. Hi ha festes i sopars als establiments del poble i al local de la piscina, amb discoteca móbil.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Gran festa la que va oferir el Teatre la Lliga de Capellades. Van tenir molta sort de no haver patit cap incident greu provocat per les 10 CONSUMICIONS que tenien els joves que havien comprat l’entrada a la festa (per 25 euros). És una completa bojeria e irresponsabilitat que un centre ofereixi 10 consumicions als joves. L’objectiu era regalar coma etítics per celebrar l’entrada d’any??? Que algú m’ho expliqui si us plau perquè no ho entenc…

FER UN COMENTARI

*