Inici Destacats La Tossa de Montbui viurà diumenge el tradicional Aplec del Roser

La Tossa de Montbui viurà diumenge el tradicional Aplec del Roser

COMPARTIR

Com ja és tradicional, el tercer diumenge de maig, enguany dia 19, tindrà lloc el tradicional Aplec del Roser a La Tossa de Montbui, que celebra l’inici de la primavera amb les roses com a protagonistes.

A dos quarts de nou del matí tindrà lloc una caminada popular a peu fins a La Tossa, des dels diferents nuclis de Montbui. A dos quarts de 10 del matí s’organitzarà la tradicional “Arengadada popular”, amb el suport de l’AAVV La Margarida.

Continuaran les activitats amb una “Ballada de sardanes” que començarà a un quart d’onze del matí. A partir de les 11 tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Teoria i pràctica de la flor natural”, a càrrec de Mireia Tort.

Seguidament hi haurà un sorteig de diferents regals i a les 12 es farà el repic de campanes previ a l’ofici solemne que tindrà lloc a les 12 del migdia i que serà presidit pel Bisbe de Vic Romà Casanova. L’ofici comptarà amb la participació de la Coral Si Fa Sol.

A partir de la 1 de la tarda es durà a terme el repartiment de les roses, l’aigua de roses amb les almorratxes i també es lliurarà el punt de llibre de l’Aplec. Clourà la matinal festiva amb una tabalada.

Per l’aplec del diumenge, s’ha previst que a partir de 1/4 de 9 del matí i fins al migdia, hi hagi un autobús llançadora cada mitja hora. El bus sortirà del Passeig Espanya, al Nucli Urbà i de la plaça de la Sort, al Nucli Antic. L’accés amb cotxe particular estarà exclusivament permès pels cotxes amb viatgers que tinguin problemes de mobilitat, persones discapacitades o famílies amb nens molt petits.

Aquesta festa està organitzada per la Fundació La Tossa, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montbui, el Consorci La Tossa i la Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

*