Inici Poliesportiu La Torre Volei Club presenta els seus equips

La Torre Volei Club presenta els seus equips

COMPARTIR

El passat diumenge 4 de novembre va tenir lloc al pavelló d’esports municipal de Vinçó de la Torre de Claramunt, la presentació de la nova temporada del Torre Volei Club.

Per aquesta temporada 2018 – 2019 el Club torredà compta amb un total de 8 equips, 5 de femenins i 3 d’ells masculins, començant en la categoria Infantil fins als més grans en categoria Sènior.

Ja són sis les temporades que està en actiu el Torre Volei Club, i des dels seus inicis no ha deixat de créixer en jugadors / res i de donar continuïtat.

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamorano i l’alcalde del municipi, Jaume Riba i Bayo. Zamorano, es va mostrar molt orgullosa de veure com el club, igual que molts altres de Catalunya, han anat creixent i en conjunt fan possible que cada vegada reuneixi més adeptes.

Per concloure l’acte, l’alcalde Jaume Riba, va felicitar al Club per la important feina que fan de formació, a tots els seus jugadors i jugadores per la dedicació, esforç i compromís i a tots ells els va desitjar sort i encerts en aquesta nova temporada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*