Inici Destacats La Torre Vòlei Club presenta els seus 11 equips

La Torre Vòlei Club presenta els seus 11 equips

COMPARTIR

El passat dissabte 29 d’abril va tenir lloc al pavelló d’esports municipal de Vinçó de la Torre de Claramunt, la presentació dels equips del Torre Vòlei Club.

Per aquesta temporada 2022 – 2023 el Club torredà compta amb un total de 11 equips, 6 de femenins, 4 masculins i un de mixt. Els equips femenins que competiran seran: alevi femení, infantil femení, cadet femení, juvenil femení, senior femení, senior femení lleure. Per altre banda les categories masculines amb equi son: cadet masculí, juvenil masculí, junior i sènior i els masters que es mixt

Ja són deu les temporades que està en actiu el Torre Vòlei Club i des dels seus inicis no ha deixat de créixer en jugadors i jugadores, i de donar continuïtat.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, Jaume Riba i Bayo que va mostrar la seva satisfacció de veure com el club ha anat i va creixent i fan possible que cada vegada reuneixi més esportistes. Riba, va aprofitar l’ocasió per felicitar al Club per la important feina que fa de formació, a tots els seus jugadors i jugadores per la dedicació, esforç i compromís i a tots ells els va desitjar sort i encerts en aquesta nova temporada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*