Inici Societat La Torre obrirà al públic el patí i el jardí del restaurant...

La Torre obrirà al públic el patí i el jardí del restaurant de la plaça de l’Univers, a Pinedes de l’Armengol

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha arribat a un acord per mantenir obrir al públic el pati i el jardí del restaurant de la plaça de l’Univers en els horaris en què aquest estigui obert. L’acord arriba arran d’una proposta de l’Associació de Propietaris i Veïns de Pinedes de l’Armengol (APVPA), semblant a l’anterior cessió de la plaça de la piscina.

A canvi de la cessió de l’espai, l’Ajuntament assumirà la seva neteja ordinària, es compromet a portar a terme els treballs i actuacions fito-sanitàries necessàries per al manteniment del roure declarat arbre d’interès local d’acord amb els requeriments tècnics que s’estableixin i s’encarregarà del manteniment i poda dels altres arbres de la plaça; i assumirà el cost d’enllumenat de l’espai.

De la seva banda, els propietaris de l’espai seguiran sent els responsables davant de terceres persones i aportaran anualment una còpia del rebut de l’assegurança de responsabilitat civil. L’APVPA assumirà el compromís d’acceptar les propostes i actuacions que calgui dur a terme a l’espai quan aquestes estiguin emparades en motius tècnics.

Les actuacions municipals es justifiquen davant el fet que la naturalesa societària de la propietat, sense ànim de lucre i de servei als veïns de Pinedes de l’Armengol. Qualsevol de les dues parts podrà deixar sense efecte unilateralment l’acord comunicant-lo a l’altra amb un mes d’antelació.

FER UN COMENTARI

*