Inici Societat La Torre instal·la 48 plaques solars a la teulada del centre social

La Torre instal·la 48 plaques solars a la teulada del centre social

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt segueix apostant per les energies renovables als edificis municipals per avançar cap a la reducció del CO2 i el compliment dels compromisos del Pla d’acció per l’energia sostenible i el Clima (PAESC). Així, ha acabat la instal·lació a la teulada del centre social Sant Joan Baptista de 48 mòduls solars amb potència 455 kWp i un inversor trifàsic de 20 kW, a més dels elements i accessoris necessaris per al seu funcionament.

Aquesta instal·lació ha de contribuir a l’autosuficiència d’energia elèctrica del centre social, cosa que suposarà un estalvi econòmic significatiu i contribuirà a l’augment de l’ús de les energies renovables al municipi. De fet, aquest 2022 s’han tramitat al municipi més de 50 instal·lacions de plaques solars d’autoconsum en habitatges particulars.

Aquesta és la primera de diverses inversions que l’Ajuntament té previst executar per a la millora energètica dels equipaments municipals, en funció de les disponibilitats pressupostàries i la captació d’ajuts d’altres administracions. De fet, la instal·lació al centre de dia s’ha finançat parcialment amb 24.000 euros provinents de la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa sectorial d’actuacions per fer front a l’emergència climàtica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*