Inici Destacats La Torre de Claramunt vol ampliar el seu mercat dels diumenges

La Torre de Claramunt vol ampliar el seu mercat dels diumenges

COMPARTIR

L’Ajuntament de La Torre de Claramunt ha obert el procediment per a atorgar permisos per a 12 parades per al mercat de venda no sedentària al mercat setmanal dels diumenges. El mercat setmanal de la Torre de Claramunt és un punt de trobada dels veïns i veïnes del municipi i pobles dels voltants, se celebra de nou del matí a dues del migdia tots els diumenges de mes. Les parades solen ubicar-se al carrer Castell i carrer Torre Baixa, a peu del Castell.

Les tipologies de parades que s’accepten són de venda d’aliments, de productes tèxtils i utensilis de la llar i de productes d’artesania. El contracte que s’ofereix és de 15 anys prorrogables amb una quota de 35€ per trimestre. Les persones interessades a obtenir una plaça tenen temps fins el 10 de maig per a presentar la documentació. Per a més informació poden consultar-se les bases a la web del consistori.

L’objectiu de la celebració d’aquest mercat és, com explica l’alcalde del municipi, Jaume Riba, “dinamitzar el nostre municipi i generar activitat econòmica als locals comercials de La Torre de Claramunt”. En aquest sentit, i per sumar sinergies, els comerços del nucli antic se sumen al mercat i obren els diumenges per aprofitar el flux de visitants. D’altra banda, l’Ajuntament preveu organitzar activitats paral·leles per a promocionar l’espai i que el mercat es consolidi com a punt de trobada de veïns i veïnes on van a passar els diumenges en família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*