Inici Destacats La Torre de Claramunt tornarà a tenir un caixer automàtic

La Torre de Claramunt tornarà a tenir un caixer automàtic

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt farà un conveni amb l’empresa Euronet Worldwide per instal·lar un caixer automàtic al municipi. Entrarà en funcionament aquest dijous 17 de setembre i estarà situat al lateral esquerre de la terrassa que es troba al costat del local dels agents municipals.

El conveni durarà un any, passat el qual se’n valorarà la rendibilitat. El caixer no suposa cap cost per a l’Ajuntament, més enllà de cedir l’espai i encarregar-se de la neteja de l’entorn d’aquest. Permetrà com a mínim l’operació de reintegrament, que comptarà amb una comissió per als usuaris que no siguin clients d’ING.

Des del 2017, quan va tancar portes la sucursal de Catalunya Caixa BBVA, la Torre de Claramunt no disposava de cap sucursal ni caixer automàtic. Aquesta nova instal·lació, explica l’alcalde, Jaume Riba, vol donar servei a tots els torredans i torredanes perquè puguin fer les gestions relacionades amb la seva activitat econòmica quotidiana, com treure diners, sense haver de sortir del municipi.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Y quien no sea cliente de ING…. ZAS!!!!!
    Comision que te crió.
    Y luego dicen que sin coste para el ayuntamiento, no te jo**,
    el coste, es para los usuarios.

FER UN COMENTARI

*