Inici Destacats La Torre de Claramunt sorteja entrades al Castell entre els compradors dels...

La Torre de Claramunt sorteja entrades al Castell entre els compradors dels seus comerços

COMPARTIR

El comerç de la Torre de Claramunt, amb el suport de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, organitza un sorteig de 10 entrades dobles per a una visita guiada al Castell de la Torre el dia 1 de desembre entre totes les persones que omplin i dipositin les butlletes de participació en els punts de recollida. D’altra banda, entre totes les persones afortunades també se sortejaran el mateix dia de la visita, lots de productes cedits pels establiments participants.

Així, totes les compres realitzades entre el 2 i el 22 de novembre superiors a 5€ rebran una butlleta de participació al sorteig de les entrades al castell i la possibilitat també de guanyar productes dels comerços locals. Els comerços participants són: Farmàcia Gemma Cordomí, Materials Magriñà, Ca la Pilar, Fleca l’Espiga 2, Forn Cafeteria 3×3, Materials Pardo, Perruqueria el Mirall, Supermercat Bodega Anna, Aquí Mismo Aquí Mateix, Infomovil Salva, Cal Vilaseca, Super de Pinedes, Flox Jardineria i Forn Pastisseria La Torre.

El resultat del sorteig es comunicarà de manera personal als guanyadors/es mitjançant correu electrònic o al telèfon que consti a la butlleta. Els guanyadors/es del sorteig s’hauran de presentar al Castell el dia 1 de desembre a les 11:00h i s’hauran d’identificar mitjançant un document oficial. El premi és personal i intransferible i no pot ser canviat per diners en efectiu ni per cap altra cosa.

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de La Torre i l’associació La Torre Comerç, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona. La voluntat de la campanya és incentivar la compra de proximitat per tal de promoure l’economia local i conscienciar a la població dels beneficis de comprar al poble.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*