Inici Societat La Torre de Claramunt reclama al BBVA que faci el manteniment del...

La Torre de Claramunt reclama al BBVA que faci el manteniment del caixer

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt lamenta les condicions en què es troben el caixer i l’oficina del BBVA, l’única sucursal bancària al municipi, tancada des del mes de maig. Consistori i entitat havien acordat que el caixer funcionaria a ple rendiment i amb el manteniment corresponent fins el setembre, cosa que no s’està complint.

D’una banda, l’oficina està bruta i deixada, i de l’altra, el caixer automàtic només accepta fer operacions als usuaris que tenen targetes bancàries, deixant sense servei als usuaris, sobretot gent gran, que només disposen de llibreta bancària. La brigada municipal del municipi farà aquests dies la neteja de la instal·lació, a l’espera d’alguna resposta del BBVA, a qui l’Ajuntament ja ha comunicat el malestar dels veïns per la situació.

El mes de maig el BBVA va decidir unilateralment tancar la seva oficina a la Torre de Claramunt, amb una única comunicació als clients indicant-los que els seus comptes bancaris es traslladarien a una sucursal d’un altre municipi. L’Ajuntament va recollir un miler de signatures i va convocar una manifestació a Igualada per protestar contra el tancament. El consistori també va convocar una reunió amb personal de l’entitat, que va recollir les queixes de ciutadans i corporació, però que van quedar sense resposta.

FER UN COMENTARI

*