Inici Destacats La Torre de Claramunt es mobilitza contra el tancament de l’oficina del...

La Torre de Claramunt es mobilitza contra el tancament de l’oficina del BBVA

COMPARTIR

Els veïns de la Torre de Claramunt passen a l’acció després que el BBVA Catalunya Caixa ha anunciat el tancament de l’oficina que té al municipi el proper 28 de maig.

Els veïns han expressat en un manifest «el nostre malestar vers la decisió unilateral de l’entitat bancària», una decisió que els clients han rebut com que «traslladen els comptes bancaris a una sucursal d’un altre municipi» i lamenten que «ni tan sols ens donen cap garantia sobre si es deixarà a disposició dels clients el caixer automàtic».

L’Ajuntament va convocar una reunió amb personal de l’entitat per demanar respostes, però els veïns lamenten que «l’entitat va enviar un representant que no podia més que fer arribar les queixes de la ciutadania i dels membres de la Corporació als seus superiors». Més de quinze dies després, encara esperen una resposta.

Per iniciativa municipal es va iniciar una recollida de signatures que ha aplegat prop d’un miler de suports contra el tancament de l’oficina, la darrera que tenen a disposició els 3.800 veïns de la Torre de Claramunt.

El passat divendres, els veïns van acordar fer un pas més i concentrar-se el proper dijous (a les 12:00) a les portes de l’oficina d’Igualada del BBVA per tal de fer entrega en aquesta oficina d’un manifest contra el tancament de l’oficina del municipi.

L’Ajuntament facilitarà el desplaçament dels participants en autobusos, i demana inscriure’s per tal de fer previsió d’assistents. Sortida de La Torre a les 11:30 hores a la parada de ctra Torre a Capellades (davant Ca La Sonia).

1 COMENTARI

 1. No se, si el Ayuntamiento de La Torre, cuenta con el apoyo del Diputado Provincial . Vice. Pte. de
  La Diputación y también Alcalde de Igualada. No puede ser, que una población de casi 4000 vecinos, se quede sin servicios bancarios. Entiendo que el Diputado Provincial, debe trabajar para los ciudadanos del territorio en el que fue elegido. También entiendo, que los Ayuntamientos de la Comarca, deben ser solidarios con los vecinos de La Torre. Esto está claro. Deben presionar al Banco, con el argumento de que todos los ayuntamientos trabajan con el BBVA. Caixa Cataluña.
  Hay que amenazarles en dejar de trabajar con ellos, caso de que cierren la Oficina de La Torre.
  Blanco y en Botella. Recordad que hace 40 años, quisieron quitarnos el tren, la comarca se unió, y pudios impedirlo can la marcha del Carrilet.
  Si Dios quiere, pese a vivir en Vallbona Dánoia, el jueves estaré frente al BBVA. Supongo, que la concentración será frente a la oficina de la Rambla.
  Socialismo y Libertad.

FER UN COMENTARI

*