Inici Societat La Torre de Claramunt instal·la un radar pedagògic al Camí de la...

La Torre de Claramunt instal·la un radar pedagògic al Camí de la Torre Baixa

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha posat en marxa un radar pedagògic en el Camí de la Torre Baixa. L’objectiu d’aquesta nova instal·lació no és sancionador, si no és perquè que els conductors del trànsit rodat prenguin consciència que es tracta d’una zona que no es pot superar els 40 km/hora i informar de la velocitat a la qual circulen.

La instal·lació d’aquest radar respon a la demanda de diversos veïns de la zona a l’Ajuntament, per regular l’excés de velocitat d’alguns vehicles en aquest tram. Així, l’Ajuntament, a més d’aquesta acció reforçarà la presència dels Agents Municipals en les zones urbanes de major transit amb la finalitat d’informar i fer complir la normativa d’estacionament i de conducció viària.

Les dades de velocitat que s’obtinguin serviran al Cos d’Agents Municipals i al departament de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament per a valorar la necessitat d’instal·lar, llavors sí, el radar sancionador, entre altres possibles mesures arquitectòniques per reduir la velocitat del carrer. La campanya informativa i de conscienciació del radar pedagògic tindrà una durada d’un mes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*