Inici Destacats La Torre de Claramunt homenatja a la gent gran

La Torre de Claramunt homenatja a la gent gran

COMPARTIR

La gent gran del municipi de La Torre de Claramunt ha gaudit de diferents activitats organitzades per l’Ajuntament per celebrar el tradicional homenatge a la gent gran.

Els actes van començar dijous 19 d’abril amb una excursió a Mollerussa. Els veïns i veïnes participants van visitar el Museu de vestits de paper i la Casa Canal. Van gaudir de l’esmorzar i dinar de germanor i van acabar la sortida amb ball a càrrec del duet Axis.

Divendres, 20 d’abril, al pavelló d’esports, es va realitzar una sessió de bingo i l’endemà, també al pavelló d’esports, es va celebrar l’acte central de la festa, el dinar de la festa de la gent gran que va estar amenitzat per l’humorista Ramon Navarro, l’entranyable Ramon del programa ‘Filiprim’.

Com ja és tradicional, durant l’acte es va fer el reconeixement als tres avis de més edat del municipi; José Sánchez Aguilar, Antonio Camps Pascual i Carmen Mendoza González.

L’Ajuntament i en representació la regidora de cultura i festes, Ana Madrid, van fer lliurament d’una placa commemorativa i els van agrair la seva aportació i dedicació al nostre poble.

I per finalitzar els actes i cloure els quatre dies dedicats a homenatjar a la gent gran, diumenge 22, al Centre social Sant Joan Baptista, es va poder gaudir d’una tarda de ball amenitzada pel trio Glacé Musica.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*