Inici Societat La Torre de Claramunt estrena el seu remodelat camp de futbol

La Torre de Claramunt estrena el seu remodelat camp de futbol

COMPARTIR

El president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha inaugurat aquest diumenge, juntament amb l’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba, les obres de millora i remodelació del camp de futbol de Vinçó, a la Torre de Claramunt.

A l’acte també han participat la diputada d’Esport de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, el president de la UE La Torre de Claramunt, Cristian Merino i Jaume Riba Ramos, segon tinent d’alcalde i regidor d’Esports, entre d’altres.

Durant la seva intervenció, el president Castells ha destacat «els requeriments tècnics que han estat necessaris per remodelar el camp i que converteixen aquest espai en una instal·lació esportiva de màxima qualitat». I ha afegit, com «l’esport no només és salut, sinó també cultura i com aquests equipaments esportius es transformen en escenaris de la vida comunitària».

En aquesta línia, Castells ha subratllat que «tots els municipis, independentment de les seves dimensions, han de poder oferir serveis públics bàsics i equipaments de qualitat que estiguin a l’abast de tothom». La Diputació de Barcelona és una eina de suport als governs locals que ofereix recursos tècnics i financers i que «posa en valor la iniciativa i els reptes que assumeixen municipis com la Torre de Claramunt per tal de millorar el benestar i la qualitat de vida de la seva ciutadania», ha afirmat Castells.

En paral·lel, l’alcalde Riba ha agraït a la corporació el suport rebut i a tots els actors implicats en la realització de les obres de millora que han fet possible aquest nou espai «ja que avui s’ha fet realitat un somni del municipi amb la remodelació del camp de futbol».

La principal actuació que s’ha desenvolupat consisteix en la pavimentació amb gespa artificial del camp. L’actuació també inclou l’execució d’actuacions complementàries d’arranjament d’instal·lacions del camp de futbol, entre les quals hi ha la millora del talús lateral, l’execució d’una marquesina per a les grades i la millora de l’enllumenat que disposa d’una potència actual de 20.000w a tot el camp.

La Diputació de Barcelona va aprovar un ajut econòmic de 356.000,00 euros l’any 2016 per a la “pavimentació amb gespa artificial camp de futbol de Vinçó” i un altre per import de 60.000,00 euros l’any 2018 per al mateix concepte, amb una inversió global de la corporació de 416.000 euros.

Posteriorment a la inauguració de les obres de remodelació del camp de futbol, el president Castells ha visitat la casa consistorial del municipi i ha signat el llibre d’honor de l’ajuntament.

El primer partit al renovat camp es va celebrar a la tarda, entre la UE La Torre i el CF La Llacuna.

FER UN COMENTARI

*