Inici Poliesportiu La Torre celebra una participada Festa de l’Esport

La Torre celebra una participada Festa de l’Esport

COMPARTIR

El passat dissabte 14 d’abril es va celebrar la segona edició de la Festa de l’Esport organitzada per un grup de joves de La Torre de Claramunt i l’Ajuntament amb la col·laboració i participació d’Anoia Jove del Consell Comarcal de l’Anoia.

El matí la jornada va comptar amb un torneig multiesportiu de futbol, vòlei i bàsquet, a més d’un espai infantil amb material psicomotriu i material artístic per poder dibuixar, pintar i pintar-se la cara. També va comptar amb un espai d’informació i assessorament en àmbit de joventut; orientació acadèmica, laboral, prevenció de salut sexual i drogues, mobilitat internacional, garantia juvenil, etc. atès per tècniques i professionals d’Anoia Jove.

Al migdia, més d’un centenar de persones es van aplegar en un dinar popular organitzat per la Unió Esportiva La Torre.

A la tarda es va poder gaudir dels partits de la semifinal de vòlei, bàsquet, i també va tenir lloc una intensa final de futbol sala. L’equip “Mesut y sus 3 babies”, va ser el guanyador d’un val per a 5 persones al parc d’aventures Les Deus.

Finalment, una sessió de zumba a la pista del pavelló va posar el punt final a la jornada esportiva i festa de l’esport.

Tot i que el temps no va acompanyar la jornada a causa de la pluja , es van poder adaptar la majoria d’activitats dins el pavelló poliesportiu de Vinçó. Altres activitats, com la Holi Festa, que no es va poder realitzar es programarà més endavant, a l‘estiu.

El grup de joves segueix treballant per la realització d’activitats juvenils al municipi i animen a participar aquells i aquelles joves amb ganes d’organitzar activitats. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut, Alícia Benito, al correu electrònic abenito@anoiajove.cat o al telèfon 679.964.684.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*