Inici Destacats Tornen les Festes del Carrer de Capellades

Tornen les Festes del Carrer de Capellades

COMPARTIR

La situació encara no permet recuperar les Festes del Carrer tal com eren abans de la pandèmia, però enguany es tornarà a ballar al carrer.

La capvuitada de Corpus marca que enguany les Festes es celebrin del 5 al 10 de juny, en l’ordre habitual dels barris: Dissabte Barri de les Bledes, dilluns Barri del Ruc, dimarts Barri del Gegant, dimecres Barri del Ninot i dijous tanquem amb el Barri de les Places.

Però l’activitat s’iniciarà abans. Així, des d’aquest dilluns 31 de maig i fins el divendres 4 de juny, cada dia – d’11 a 13h i de 18 a 20h- s’instal·larà a la plaça de Verdaguer –davant el Safareig- una paradeta de les Festes del Carrer. Aquí podeu col·laborar amb la Comissió, comprar un domàs per engalanar balcons o finestres i encarregar un tortell que es podrà recollir el dia del nostre barri, també a la paradeta que la Comissió instal·larà a cada barri. Si no, es podrà agafar al forn L’Espiga.

Aquesta serà una de les novetats de funcionament, encarregar i recollir el tortell. L’altra, farà referència a l’hora de ballar, sempre a la plaça de Catalunya. Aquest any els aforaments són limitats i per això caldrà fer reserva. Com a màxim podran ballar simultàniament 15 parelles i caldrà fer reserva prèviament a la web entrapolis.com. A l’entrar en aquesta pàgina es podrà comprovar que s’ha organitzat per barris i per categoria: infantil i adults. Així, haurem de triar quin dia volem ballar i, si el dia escollit ja està ple, podrem triar un altre dia.

Atès que l’aforament continua sent limitat i que cal evitar aglomeracions, també per fer de públic i veure ballar caldrà fer reserva de plaça a entrapolis.com. Cada persona podrà fer un màxim de 4 reserves per persona, amb un cost d’1 euro per cap. A l’entrar caldrà ensenyar en paper o amb el codi QR la reserva i la Comissió donarà una tira per al sorteig de la garlanda. S’ha decidit cobrar un preu simbòlic per assegurar que realment les reserves seran després ocupades i no quedaran seients buits. Cada ballador tindrà dues cadires guardades per a familiars.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*