Inici Destacats Torneig solidari de la mà del Futbol Sala Montbui

Torneig solidari de la mà del Futbol Sala Montbui

COMPARTIR

El passat dissabte 29 de desembre va tenir lloc al pavelló Mont-aQua el Torneig Solidari de Nadal organitzat pel Futbol Sala Montbui, activitat solidària i durant la qual es van recollir joguines noves en el marc de la campanya que organitza Creu Roja Anoia. El Torneig Solidari de Nadal va ser tot un èxit de participació: hi van participar els diferents equips del Futbol Sala Montbui, també el CFS Capellades, Manlleu, Abrera, Can Titó Vilanova del Camí, Futsal Vic, CFS Esparreguera, AMPA Garcia Lorca, Athletic Vilatorrada i FS Piera. Més d’una cinquantena de joguines noves es van recollir en una jornada plena de solidaritat i de bon futbol sala, on, a més de veure bons partits es va gaudir en tot moment d’una gran esportivitat.

Cal destacar la col·laboració a tres bandes entre Futbol Sala Montbui, Creu Roja Anoia i Ajuntament de Montbui per tal de fer possible l’activitat, que es realitzava per primer cop sota coordinació del Futbol Sala Montbui, i que va ser tot un èxit.

Pel que fa a les competicions realitzades, es van disputar partits a les categories d’escoleta, benjamí, aleví i infantil. També es va dur a terme un partit de futbol sala inclusiu.

FER UN COMENTARI

*