Inici Destacats Torneig de pàdel solidari contra el càncer

Torneig de pàdel solidari contra el càncer

COMPARTIR

El Punt Comarcal de l’Anoia de l’AECC juntament amb el Calfont Wellness Centre d’Igualada organitzen un Torneig de Pàdel Solidari, que se celebrarà el diumenge 25 d’octubre al Club Les Moreres, de Santa Margarida de Montbui.

Els diners recaptats en aquesta cita solidària seran destinats a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i en ajudes directes als malalts i a les seves famílies. La disputa del torneig es portarà a terme amb la màxima seguretat i seguint els protocols de prevenció i recomanacions higienico-sanitàries vers la Covid-19.

Les inscripcions estan obertes i poden participar els majors de 14 anys. Les persones interessades es poden inscriure al Calfont Wellness Centre (c. Aurora 86, d’Igualada), de 7 a 22.30 h, amb un cost de 10 €.

Amb la inscripció els participants rebran una samarreta i un obsequi, a més de gaudir d’un esmorzar el dia del torneig.

El toneig se celebrarà gràcies al patrocini de Servisimo, Finques Rambles, Calaf Grup, Silvia Giralt, La Renda Urbana, Oli Saba i als col·laboració de Supermercat Bon Preu Esclat, Interesport Pedraforca, Tuga Active Wear, Escola Joan Seguí, Forn Jaume i Vicens, Forn Granier, Solan de Cabras i Nestlé.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*