Inici Destacats Torna el Gran Premi Ciutat d’Igualada de BTT

Torna el Gran Premi Ciutat d’Igualada de BTT

COMPARTIR

Igualada acollirà el proper cap de setmana el primer cross country de nivell de la temporada 2018. El Gran Premi Ciutat d’Igualada no només servirà per obrir el calendari de l’Open de Barcelona, ​​sinó que s’ha posicionat com la preparació perfecta per a la gran cita de Banyoles.

Ocisport organitza la prova, que comptarà amb tres sortides diferents perquè totes les categories puguin competir en condicions ideals.

El traçat dissenyat, de 6 quilòmetres de distància, ple de canvis de ritme i molt explosiu, passarà a ser un equipament fix de la ciutat d’Igualada, com a mostra de la candidatura a ciutat europea de l’esport 2019. Una gran aposta per crear un lloc d’entrenament ideal, on intervenir al mil·límetre els esforços i poder provar sobre un circuit de cross country real. Una aposta per la bicicleta de muntanya.

A les 9:15 arrencarà l’acció amb la sortida per cadets, màster 50 i 60 i fèmines cadet i júnior. Després, a les 10:30, serà el torn de junior, màster-40 i fèmines elit, sub-23 i màster. La matinal de XCO es tancarà amb la cursa reina, a les 12:20, amb elit, sub-23 i màster 30.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*