Inici Festes Torna la Fira-Festa de Primavera a Nou Centre

Torna la Fira-Festa de Primavera a Nou Centre

COMPARTIR

Dissabte dia 14 de maig al matí, a partir de les 9.30, al Parc del Garcia Fossas, al cor d’Igualada Nord orna la fira-festa de Primavera Nou Centre, amb activitats i actuacions musicals.

Tots els establiments dels barris del Poble Sec, Set Camins i Les Comes, de Nou Centre, oferiran les seves promocions. L’eix de la fira-festa el protagonitzaran els firaires i artesans, les dues actuacions musicals centrals, l’animació al carrer, un esmorzar per la mainada i vermut musical per a tothom.

La Festa de Primavera de Nou Centre començarà a les 9.30 h amb l’obertura de l’espai firal. Més tard, a les 10.00 h, els nens que ho vulguin podran esmorzar de la mà de la Pastisseria Pla i d’Opcinatura i participar de les activitats infantils proposades.

A les 11.00 h, el grup igualadí “Can Cantem” presentaran el seu “El ritme de l’alegria”. El Jordi amb la seva guitarra, l’ukulele o l’harmònica, l’Albert amb el baix i les percussions del Diego, tots tres a dalt de l’escenari mouran petits i grans al ritme de la música més divertida. Es tracta d’una proposta familiar, amb un directe molt animat i participatiu.

La festa clourà amb un vermut musical i l’actuació del duo acústic igualadí Marta Bossa i Eugeni Muriel, que a partir de les 12.30h ens deleitaran amb veu i guitarra. El vermut el prepararà l’Antiga Cafeteria Soler i així fins a l’hora de dinar, on l’entitat Nou Centre proposa anar als restaurants de Les Comes, del Poble Sec o dels Set Camins.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*