Inici Llibres Torna Bridget Jones!

Torna Bridget Jones!

COMPARTIR

[Img #4466]L’editorial Alfred A. Knopf ha fet l’anunci amb difusió global la publicació el proper mes de novembre de la tercera part de la saga de novel.les ‘El diari de Bridget Jones’, de l’autora britànica Helen Fielding. Igual que les anteriors, la història estarà explicada en primera persona en la veu del fictici personatge de Bridget Jones. Aquest tercer lliurament també estarà ambientat a Londres i reflectirà les noves experiències de la protagonista. Ara per ara, Fielding no ha revelat el títol d’aquest nou volum.

‘El diari de Bridget Jones’ va tenir com a origen una columna escrita per l’autora en un diari publicat al Regne Unit. En ell, hi relatava les aventures i inseguretats d’una dona d’uns trenta anys a la capital britànica a la dècada dels 90. A partir d’aquet èxit en premsa, va donar peu a un primer llibre publicat el 1996, que va ser un èxit editorial, i va ser seguit per un segon el 1999. En total es van vendre més de 15 milions d’exemplars d’aquestes dues novel.les, que es van distribuir a 40 països. Arrel d’aquest ‘boom’ literari, es va traspassar al cinema amb dues pel.lícules basades en els dos llibres. El personatge encarnat per Renée Zellweger, amb la participació de dos galans del cinema britànic, Hugh Grant i Colin Firth, va arrodonir un producte d’èxit que va triomfar arreu de les pantalles de cinema de tot el món.

Els dos volums de les aventures personals de Bridget Jones va ser publicats en català per Edicions 62, també disponible en format butxaca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*