Inici Destacats Torna la Botiga al Carrer d’Igualada

Torna la Botiga al Carrer d’Igualada

COMPARTIR

La Botiga al Carrer torna a oferir aquest dissabte 4 de març els productes de la temporada vigent a preus atractius. Un centenar de comerços s’instal·larà a la Rambla i a la Plaça de Cal Font, entre d’altres eixos comercials.

La 41a edició d’aquesta cita serveix per tancar simbòlicament les rebaixes de l’actual temporada d’hivern, que oficialment s’acabarà el dilluns, dia 6 de març.

Enguany, la Botiga al Carrer es presenta amb algunes millores en el seu format que aportarà més comoditat a l’hora de comprar. Hi haurà dos eixos de concentració de botigues amb carpes, així com parades a davant de comerços de la zona de vianants. Ambientació musical, decoració floral i un seguit d’activitats paral·leles busquen fer agradable el passeig als visitants.

Per una compra mínima de 10 €, els comerços participants en la Botiga al Carrer obsequiaran els seus clients amb un val per un got de cervesa, o de xocolata calenta, que es podrà bescanviar als estands del Kiosk del Rec, situats a la Pl. de Cal Font i a la Rambla. Aquesta promoció és una gentilesa d’Igualada Comerç.

Hi hauran més activitats pels infants. Hi haurà dos inflables, un a la Rambla Sant Isidre i l’altre a la Pl. de Cal Font. L’horari de funcionament serà des de les 10.30 h-13.30 h al matí, i a la tarda des de 17.30 h-20.30 h. Els expositors facilitaran els vals per pujar-hi.

Igualada Comerç brinda a tothom a col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer amb la creació i pintada d’un rangoli (tipus d’art popular de l’Índia consistent en la creació de dissenys decoratius a terra), dins la campanya solidària “DÓNA COLOR A UN HABITATGE DIGNE” durant tot el dia a Pl. de Cal Font. També hi haurà l’actuació de balls de Bolywood al càrrec del grup SWEETINDIA, de Vilanova del Camí, a les 12,30 h i de Bollywood Igualada, a les 19 hores.

D’altra banda, en el marc de la Botiga al Carrer, hi haurà la presentació del XIII Campionat d’Espanya de Gimnàstica Estètica de Grup que organitzarà l’Igualada Club Gimnàstic Aula pels dies vinents 7,8 i 9 d’abril al pavelló de les Comes. La presentació comptarà amb una exhibició a la plaça de Cal Font a les 17,30 h. de l’equip de categoria infantil que competirà al campionat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*