Inici Destacats Toni Bou arrenca el Mundial amb victòria

Toni Bou arrenca el Mundial amb victòria

COMPARTIR

Toni Bou ha iniciat el Mundial X-Trial al seu estil: amb un domini absolut sobre els seus rivals. Bou ha sumat la seva onzena victòria al Trial Indoor de Barcelona, que ha celebrat la seva 40a edició en un Palau Sant Jordi ple amb 9.600 espectadors. Més de 400 havien arribat des de Piera, tant en cotxes particulars com en els busos organitzats per l’Ajuntament.

Bou ha aconseguit el seu onzè triomf en aquesta cursa després d’una exhibició espectacular en diverses de les zones. Tot i començar amb un fiasco a la primera zona, el pilot de la Montesa Cota 4RT ha aconseguit donar-li la volta a la classificació i acabar com a millor pilot en la fase classificatòria i, posteriorment, en una final que ha dominat des d’inici fins que ha acabat la carrera a l’espectacular zona de la cascada, que ha completat a una sola roda.

Bou ha demostrat la seva qualitat extraordinària i ha aixecat els aplaudiments del públic del Palau Sant Jordi, completant tot el recorregut sense penalització, a excepció de la zona 3, que cap pilot ha pogut finalitzar. El campió ha acabat la seva actuació amb aquests cinc punts, mentre que el segon classificat, Adam Raga, ho ha fet amb 21 punts. Jeroni Fajardo ha acabat tercer, amb 24. Toni Bou és el primer líder del campionat del Món X-Trial.

El pilot pierenc s’ha mostrat molt content “per molts motius: per començar el Mundial guanyant, per fer-ho a Barcelona, pels 40 anys d’aniversari … Hi ha molts motius. La nit ha estat increïble i això que he començat amb un error a la primera zona de la fase de classificació. Però m’he pogut recuperar i la final ha estat fantàstica. La gent ha pogut gaudir moltíssim, hi ha hagut un gran espectacle i s’ha notat que estaven vibrant. Millor impossible”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*