Inici Destacats Toni Bou torna a les aules per combatre l’assetjament escolar

Toni Bou torna a les aules per combatre l’assetjament escolar

COMPARTIR

“Stop bullying!” És el missatge que aquest dijous més han repetit Marc Márquez, Dani Pedrosa, el pilot pierenc Toni Bou i Takahisa Fujinami en la seva visita al col·legi Salesians La nostra Senyora del Pilar de Saragossa, el guanyador de la 5a edició del concurs “L’equip Repsol busca escola” que, per segon any consecutiu, s’ha centrat en la lluita contra l’assetjament escolar. Ho han fet en un acte davant de més de 1.500 alumnes, que han mostrat la seva desimboltura en “entrevistar” als pilots Repsol.

Dins del compromís de Repsol contra l’assetjament escolar, la companyia va llançar un concurs per combatre el bullying a les escoles, al qual es van inscriure més de 30 centres de tot Espanya. Els alumnes participants havien de presentar un vídeo amb una peça musical original vinculada a l’eradicació del bullying. El col·legi guanyador, que ha estat Salesians La nostra Senyora del Pilar de Saragossa, ha rebut aquest dijous la visita dels pilots de l’equip Repsol Honda de MotoGP Marc Márquez i Dani Pedrosa i els de trial Toni Bou i Takahisa Fujinami.

Els pilots han comptat amb la col·laboració del raper El Momo i el beatboxer Grison, que han fet una demostració d’improvisació amb les paraules i conceptes que Márquez, Pedrosa, Bou i Fujinami han contestat en ser preguntats sobre el bullying: comunicació, equip, ajuda, confiança, respecte, tolerància, actuació i denúncia. Els quatre han gaudit com nens en la seva visita i s’han “enfrontat” a les preguntes dels més petits, desitjosos de saber què pensarien d’ells seus professors si els veiessin avui en dia o com els va ser en el seu moment quan eren ells els que anaven a classe.

El pilot pierenc celebra haver participat de l’acte, perquè “els nens gaudeixen i per a nosaltres també és un dia diferent”. Bou també reconeix la important tasca dels referents que tenen els infants: “És important recalcar que el bullying és present en el dia a dia de molts nens i nenes i recordar com solucionar-ho. Els esportistes som referents per als més petits i venir a aquestes escoles a parlar-los de aquest problema i passar una bona estona amb ells és molt positiu”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*