Inici Motor Toni Bou s’estrena amb victòria al Campionat d’Espanya 2017

Toni Bou s’estrena amb victòria al Campionat d’Espanya 2017

COMPARTIR

El pilot pierenc Toni Bou ha obert aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Trial a Mallorca. L’actual campió, que està en camí cap al seu novè títol Nacional, ha defensat bé la seva condició.

A Mancor de la Vall, a l’illa de Mallorca, s’ha disputat aquest diumenge la primera de les set curses del campionat d’Espanya de Trial 2017. Ha estat un trial gens fàcil, on Toni Bou, l’actual campió, ha pogut pilotar a un alt nivell, fins i tot cometent algun error que no ha significat un problema per al pilot del Repsol Honda Team.

Els pilots han acusat la calor regnant a les Balears i, amb unes zones bastant exigents, el pilotatge no ha estat gens fàcil. Afortunadament, les traçades dels obstacles han permès marcar la diferència.

Bou, ha estat el segon pilot TR1 a prendre la sortida i això ha significat que ha marcat el camí per a alguns dels pilots que afrontaven les zones després del campió. No obstant això, ha arriscat amb èxit en alguns passos per començar a treure diferències amb els seus rivals. El de la Montesa Cota 4RT ha finalitzat amb 14 punts, el segon classificat, Adam Raga, ho ha fet amb 26. Amb el triomf en aquesta primera cita del campionat Nacional, Toni Bou, que es manté invicte aquest 2017, lidera la provisional del certamen amb 20 punts sobre els 17 de Raga.

La segona prova del campionat d’Espanya de Trial es celebrarà a la localitat de Sigüenza el proper 9 d’abril una vegada finalitzat el Campionat del Món FIM X-Trial després de les cites de Marsella (25 de març) i Niça (31 de març) a les que Toni Bou és el principal candidat després de guanyar les dues primeres cites del certamen.

Bou s’ha mostrat content de començar el campionat amb una victòria: “hem fet alguns errors, perquè la carrera així ho permetia, era fàcil equivocar-se, però tot i això, hem aconseguit guanyar, així que és molt bon resultat. A la zona 11 he comès dos errors: volia el 0 i he volgut arriscar perquè portava bastants punts en lloc d’assegurar, però crec que podia haver tret la zona. Igualment, estic molt satisfet de com he anat en aquesta primera cursa del Nacional”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*