Inici Destacats Toni Bou, operat del peroné després de caure mentre entrenava

Toni Bou, operat del peroné després de caure mentre entrenava

COMPARTIR

El pilot pierenc Toni Bou, vint vegades campió del Món de Trial, ha patit una caiguda mentre entrenava. Ha passat pel quiròfan de manera urgent per tal de reduir el període de recuperació. L’operació, efectuada aquest dimecres a la Clínica Mi Tres Torres, ha consistit en osteosíntesi amb una placa al peroné de la seva cama esquerra, ha estat realitzada pel doctor Josep Torrent i la doctora Maurise Saur, de iMove Traumatologia i supervisada pel metge de l’equip, Joaquim Terricabras. Després d’una hora de cirurgia han declarat que l’operació s’ha desenvolupat amb èxit i el pilot es troba ja en fase post-operatòria.

El termini estimat per començar la recuperació és d’uns deu dies. També es preveu que Toni Bou pugui tornar a pujar a la moto en unes tres setmanes per continuar amb la seva preparació per a l’inici del Mundial de Trial.

El campionat del Món de TrialGP arrencarà els dies 12 i 13 de juny a Tolmezzo, Itàlia i s’espera que Toni Bou pugui participar en aquesta primera cita a les millors condicions possibles.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Es estrany que sent anoienc no hassi sigut operat al Hospital universitari d’Igualada. Els seus assessors mèdics deuen considerar que els metges de aquí no son prou bons.

FER UN COMENTARI

*