Inici Destacats Toni Bou obre el mundial indoor amb victòria a l’illa de Reunion

Toni Bou obre el mundial indoor amb victòria a l’illa de Reunion

COMPARTIR

Toni Bou, el pilot pierenc de l’equip Repsol Honda Team, està en plena forma. Aquest diumenge ha iniciat la nova temporada de competició indoor amb una flamant victòria a l’Stade Jean Ivoula de la capital de l’illa de la Reunion, Saint Denis, i es converteix en el primer líder del campionat 2020. Bou ha debutat en aquest escenari de la millor manera possible.

Ja en la primera fase classificatòria, on els pilots específics que superen les 5 zones, Bou ha estat clarament el millor de tots els participants amb sis punts de penalització. A la segona volta, on es classificava el millor de cada grup per a la gran final, també ha passat la ronda amb sis punts de penalització. A la final, contra un dels seus rivals més difícils, Adam Raga, ha aconseguit 10 punts davant els 16 de Raga.

L’equip Repsol Honda i Toni Bou no descansen i la setmana que ve participarà en la segona cita del campionat que tindrà lloc a la localitat francesa de Rennes.

Toni Bou s’ha mostrat molt content de començar el campionat guanyant, i explica que “avui m’he trobat a gust amb el meu pilotatge, hem fet una molt bona primera ronda. També estic molt content a l’ésser la primera vegada que corria aquí, amb unes zones molt tècniques. Vull felicitar l’organitzador per les zones marcades. Ara toca pensar en la setmana que ve, ja que en aquest campionat és molt fàcil quedar-te fora de la semifinal o d’alguna ronda, ja que està tot molt atapeït. És molt important sortir de la primera cursa amb aquests vint punts”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*