Inici Motor Toni Bou, novament Campió del Món de Trial Indoor

Toni Bou, novament Campió del Món de Trial Indoor

COMPARTIR

[Img #6279]Davant d’una multitud a Niça (França), el pilot de Piera Toni Bou (Repsol Montesa) va  completar el Campionat del Món de Trial Indoor amb la seva cinquena victòria consecutiva de la temporada, mantenint el seu rècord. Toni Bou porta 21 victòries consecutives en aquesta competició i ja suma tres anys imbatut. Amb Bou campió amb majúscules, la veritable lluita de la nit de divendres va ser pel segon lloc de la general.

Adam Raga (Gas Gas) es va quedar [Img #6280]a un punt de derrotar Bou, però acabar la prova era suficient per esdevenir subcampió per davant d’Albert Cabestany (Sherco), que va acabar quart.

La nit va estar plena de tensió quan Bou gairebé no es va classificar i després necessitava un rudimentari tres en el darrer tram de la prova per aconseguir la seva última victòria. No obstant això, això era només part de la història ja que l’acció va començar de manera intensa des del primer moment. La qualificació sempre prometia ser un assumpte tens amb tant en joc, i la tensió es va estendre als corredors.

Takahisa Fujinami (Repsol Montesa) va tenir el pitjor paper de sortir en primer lloc i va posar el seu progrés en dubte quan va xocar la mà de les lloses de concret i la cascada seca final per acabar en deu punts. Jack Challoner (Beta) va  confirmar que el curs no era fàcil com ell ha fet durant més d’una dècada, el que el qüestiona pel futur. va registrar un total de dotze anys, el que l’exclou de l’acció futura. Llavors Matteo Grattarola (Gas Gas) va sortir a fer la seva millor actuació de la temporada en deixar caure a només set marques, que inclouen un màxim en l’últim obstacle on va derrotar a tots els pilots en aquest punt de la competició.

Potser sentint la pressió d’estar davant de la seva afició Alexandre Ferrer (Sherco) no va brillar. Tres errors en les cinc seccions de qualificació el posarien en últim lloc a la nit per fer malbé el que prometia ser una gran final a la seva primera temporada de la sèrie.

Raga només es va aturar al pas final de la cascada seca. La seva puntuació va ser igualada pel seu etern rival Cabestany, fins que aquest va vèncer al darrer obstacle. El pilot de Sherco va guanyar el tie-break en contra de Raga per ser el millor dels classificats. Bou gairebé va crear un xoc des que es va apuntar dos cincs, el segon d’ells gairebé acaba en un desastre però el campió coronat ja es va recuperar fins al peu de la cascada quan intentava evitar el seu segon període de cinc. Toni es va veure obligat a un decisiu empat contra el seu company d’equip Fujinami, que va guanyar el de Piera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*