Inici Destacats Toni Bou, líder del Mundial després de guanyar el Gran Premi de...

Toni Bou, líder del Mundial després de guanyar el Gran Premi de França

COMPARTIR

El pilot pierenc de Repsol Honda Team Toni Bou marxa de França sent líder del campionat de el Món, després de la victòria de dissabte i una tercera posició en la jornada de diumenge.

Després de la jornada inicial del Mundial, on els pilots es van trobar amb un trial bastant fàcil, en el segon dia de cursa, i amb algunes zones modificades, Toni Bou ha patit durant tota la cursa. L’actual campió del Món arrossega una molèstia a l’esquena que li provoca rampes al braç dret.

El pilot de Repsol Honda Team ha lluitat molt durant les tres voltes a l’circuit francès de Isola 2000, traient el millor de si mateix per a, a la fi, salvar un mal dia de carrera i acabar en el tercer esglaó de podi. Amb els resultats de el cap de setmana, Toni és el líder del Campionat de el Món de TrialGP.

Bou reconeix que “ha estat un dia molt complicat, seguint amb les molèsties físiques d’ahir i amb un dolor a l’esquena que em provoca rampes al braç dret. Hem anat a disgust durant gairebé tota la jornada i ha estat bastant dur. Crec que el balanç de el cap de setmana és positiu dins de les condicions en què ens trobem. Serà un campionat molt complicat per a nosaltres ja que les carreres són molt seguides. Tot i sí, lluitarem per estar el millor possible per a la següent carrera”.

La propera parada del Campionat de el Món de TrialGP serà a Pobladura de les Regueras, a Lleó, els propers 12 i 13 de setembre amb una altra doble jornada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*